Beleving op de Wandelbeurs 2019

Test je materialen tijdens een wandeling!

Naast het uitgebreide beursaanbod geven we bezoekers van de wandelbeurs dit jaar de kans om wandelschoenen of wandelstokken te testen op een korte wandeling in de omgeving van de beurshal. Op die manier kan u zelf ervaren of deze materialen echt geschikt zijn om mee te nemen tijdens uw komende wandeltochten.

Indoor Blote voetenpad

Op het indoor Blote voetenpad kan je ervaren hoe het voelt om op blote voeten over verschillende grondsoorten en waterpartijen te ploeteren. Een zeer unieke en leuke ervaring die je zeker zal verrassen!

Wandelen in een virtuele wereld

Op een unieke manier kennismaken met het Vlaamse wandellandschap? Dit jaar kan je het ervaren via een Virtuele wandeling op de wandelbeurs 2019. Met een echte VR-bril kunnen de bezoekers kennismaken met de verschillende landschappen die Vlaanderen te bieden heeft en tegelijk ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te stappen. Een unieke ervaring met de wandeling van de toekomst!

Klimmen met begeleiding van echte klimmers van de Klim - en bergsportfederatie

Wie van ene uitdaging houdt kan een poging wagen op een echte klimmuur. Onder begeleiding van professionele klimmers zoek je de weg naar boven. Durf jij helemaal tot het einde? Je kan er ook terecht voor professioneel advies over de klim en -bergsporten.

Wandelvoetbal

Wandelvoetbal? Wie deze leuke sport nog niet kent komt best even langs tijdens de Wandelbeurs 2019. Deze combinatie van wandelen en voetballen is een leuke manier om voetbal op een rustigere manier te beleven en toch te blijven genieten van de technische schoonheid van de sport. Dit natuurlijk in combinatie met veel wandelen. Lopen is niet toegestaan! Op verschillende momenten tijdens het beursweekend zullen er demowedstrijdjes zijn en kunnen jullie ook zelf eens het veld op stappen om te proeven van deze mooie sport.

Springkasteel

Voor de Kids hebben we ook een springkasteel voorzien waar ze zich even kunnen uitleven. Ideaal als de ouders even willen uitrusten!